LEASITOver LEASIT

Komt de handelsnaam 'LEASIT' u niet zo bekend voor? Dat kan wel eens kloppen... Enige tijd geleden waren ze actief onder de handelsnaam 'Leaseloket'. LEASIT is een 100% dochter van De Lage Landen Vendorlease B.V. Het hoofdkantoor van LEASIT vindt u in Eindhoven. Het bedrijf is gespecialiseerd in financieringen voor ondernemers en dan met name in financial lease oplossingen. Ook ú kunt via hen uw ambities en dromen waarmaken. Regel alles online op hun website. Zo kunt u online berekenen hoeveel geld u kan lenen voor een bedrijfsauto en is het binnen een aantal muisklikken bekend wat uw maandbedragen zijn. Uw leaseaanvraag is binnen een paar dagen keurig geregeld!

Adresgegevens Leasit

LEASIT
Vestdijk 51
5611 CA Eindhoven
T: 088 - 6222233
E: info@leasit.nl
I: https://www.leasit.nl

Financial Lease Makelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe bedrijfsauto? Of mag het ook een gebruikte bedrijfswagen of bestelbus zijn? Het internet is natuurlijk een prachtig fenomeen. Een beetje zoekwerk en u heeft direct de juiste bedrijfswagen of auto gevonden. Maar dan begint de zoektocht naar een goedkope financial lease of autolease voor gebruikte auto's pas. De leasemaatschappijen buitelen over elkaar heen met de beste aanbiedingen. Maar is dat werkelijk zo? Financial Lease Makelaar kan u als objectief intermediair u écht eerlijk adviseren en informeren. Daarbij staat een transparant en persoonlijk contact met u centraal. Ook starters zijn bij ons welkom (wij zijn gespecialiseerd in financial lease voor startende ondernemers). Ook als u geen jaarcijfers heeft dan helpen we u graag aan een solide financiering.

Lease voor ZZP'ers en MKB'ers

"Kan ik een auto leasen als zzp'er?" "Wat zijn de voordelen van financiële lease"? Zomaar een aantal vragen die klanten ons vaak stellen. Dé Financial Lease Makelaar is een onafhankelijke leasemaatschappij van Nederland. Wij zijn niet afhankelijk van banken en kunnen u daarom ook de beste én meest veilige financieringen aanbieden. We brengen uw persoonlijke en financiële situatie in kaart, zodat onze voordelige zzp financial lease of occasion autolease naadloos bij uw mogelijkheden en behoeften aansluit. Tevens brengen wij op onze site verschillende leaseaanbieders onder de aaandacht.

« Terug