Skoda Occasion Lease Aanbod


Kiest u als (startende) ondernemer straks voor een nieuwe Skoda of voor een tweedehands exemplaar? Steeds vaker kiezen ZZP'ers en MKB'ers voor het laatste. En waarom ook niet? Want onze Skoda occasions zijn nog in topstaat en u kunt deze financieren met onze goedkope Skoda financial lease. Een Skoda occasion leasen levert u al gauw een flinke besparing van enkele honderden euro's per maand op. Bovendien kunt u zelf bepalen of u een marge auto of een btw auto leaset. Kiest u bijvoorbeeld voor een marge voertuig, dan betaalt u géén btw over het aankoopbedrag. U kunt in dat geval de Skoda auto als ondernemer makkelijker in privé gebruiken.

Veel startende ondernemers kiezen voor een marge bedrijfsauto en financieren deze met onze Skoda financial lease. En als starter heeft u bij ons bovendien het voordeel dat u kunt leasen zonder cijfers! Want we hebben ons als onafhankelijke lease intermediair gespecialiseerd in het verstrekken van autofinancieringen aan startende ondernemers. Bekijk meteen ons Skoda Occasion Lease Aanbod. U heeft de keuze uit honderden gebruikte Skoda personenauto's. Deze jonge Skoda occasions zijn in topstaat en worden door onze autobedrijven aangeboden.

Financial lease ook voor gebruikte Skoda's

Onze financial lease is zeer geschikt voor gebruikte Skoda's. U vraagt deze leasevorm aan via de website FinancialLeaseMakelaar.nl. U kunt deze zakelijke autofinanciering aanvragen voor één van onze gebruikte Skoda's maar het is ook mogelijk om financial lease aan te vragen voor een wagen die u ergens anders hebt zien staan. Zelf heeft u de volledige controle over de hoogte van de maandtermijnen. Zo kunt u een aanbetaling doen (niet verplicht!) of een slottermijn instellen. Als u een slottermijn laat opnemen in het leasecontract, dan blijft er tot aan het einde van de looptijd nog een leasebedrag openstaan. U betaalt over dat bedrag dus tijdens de looptijd geen aflossing. Alleen rente. U kunt eventueel de inruilwaarde van uw Skoda financial lease occasion gebruiken om dit openstaande bedrag af te lossen.

Bent u een startende ondernemer en kunt u bij geen enkele leasemaatschappij terecht voor een autofinanciering? Een tweedehands Skoda leasen zonder jaarcijfers is gelukkig wél mogelijk bij dé Financial Lease Makelaar. Lees hieronder gauw verder!

Tip: Lees op onze financial lease informatie pagina waarom 97% van de klanten te duur leaset.

Financial Lease Makelaar en de goedkoopste Skoda lease

Dé Financial Lease Makelaar is een onafhankelijke autolease intermediair. Wij zijn 100% objectief en verstrekken de goedkoopste Skoda lease van Nederland! Omdat wij als lease makelaar niet gebonden zijn aan een enkele leasemaatschappij of bank, doen wij altijd de beste Skoda financial lease aanbieding. Zo kunt u bij ons een gebruikte Skoda leasen tegen de laagste financial lease rente en de beste voorwaarden. Ook kunnen startende bedrijven (ZZP'ers en MKB'ers) bij ons een tweedehands Skoda financial lease afsluiten zonder cijfers! U hoeft bij ons dus geen jaarcijfers aan te leveren om te kunnen leasen. Bovendien verplichten we startende ondernemers nooit om een aanbetaling te doen.

Benieuwd hoeveel geld u kunt besparen door te kiezen voor onze goedkoopste zakelijke autolease? Doe dan een proefberekening op onze website of neem telefonisch contact met ons op: 088 - 1100 900. We zijn ook te bereiken via het volgende WhatsApp-nummer: 06 - 53 53 53 74.