Wat is een Btw auto?

Wat is een btw auto? Ondernemers die op het internet zoeken naar informatie over financial lease, die komen allerlei begrippen tegen zoals 'btw auto' en 'marge auto'. Wat is een btw auto? Dit zijn auto's waarvoor een autobedrijf of leasemaatschappij btw heeft moeten betalen en deze btw wordt bij het afsluiten van financial lease doorverrekend aan u. Bent u als ondernemer btw-plichtig? Dan is het zeer verstandig om te zoeken naar btw auto's waarvoor u vervolgens bij ons een voordelige financial lease kunt aanvragen. Alle nieuwe personenauto's en bedrijfswagens worden aangeboden als btw voertuig.

Financial lease zakelijk aanvragen  Financial lease privé aanvragen

Er zijn best veel leasemaatschappijen en intermediairs die financial lease aanbieden voor marge voertuigen. Als btw-plichtige ondernemer is het onverstandig om voor een dergelijke auto te kiezen. Omdat u geen btw hoeft te betalen lijkt het leasen van een marge auto voordelig. Maar u kunt hierin alleen privé rijden en loopt allerlei aantrekkelijke aftrekposten mis. Lease daarom op ons aanraden altijd een btw auto en vraag daarvoor financial lease aan bij dé Financial Lease Makelaar. U bent meteen economisch eigenaar van het desbetreffende voertuig en kan daarom profiteren van aantrekkelijke fiscale regels zoals investeringsaftrek en renteaftrek.

Hoe het zit met occasion lease en btw?

Hoe zit het eigenlijk met occasion lease voor ondernemers? Als u een occasion wilt leasen voor uw bedrijf, dan leaset u een gebruikte auto. Als deze auto van een particulier is geweest, dan heeft hij/zij al btw over de aanschafprijs betaald (lees: btw aan de fiscus afgedragen) en daarom is het een marge auto geworden. Het is verstandig om daar rekening mee te houden bij de zoektocht naar een financial lease occasion auto.

Dé klant staat centraal

Bij ons draait alles in de eerste plaats om u. Daarom is het verstrekken van de juiste objectieve informatie en het geven van eerlijke adviezen onze prioriteit. Heeft u vragen over financial lease en btw auto's? Schroom niet en neem meteen contact met ons op! Dat kan zowel door ons aanvraagformulier in te vullen of telefonisch: 06- 53 53 53 74. U kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen. Onze leasevoorraad behoort tot de grootste van Nederland. Meer dan 300 autobedrijven zijn aangesloten op ons netwerk. Ook bij u in de buurt is er daarom altijd een autobedrijf te vinden bij wie u een voordelige btw auto kan leasen!

Financial Lease Makelaar

✅ Géén annuleringskosten ✅ Géén administratiekosten ✅ Géén afsluitkosten

Bedrijfswagen Lease Aanbod Â»  Personenauto Lease Aanbod Â»  Btw Auto Lease Calculator Â»  Financial Lease Makelaar Â»  Contact Â» Veel gestelde vragen over marge en btw auto's Â»

Vraag het de Financial Lease Makelaar