Financial Lease | 97% leaset te duur

Een offerte voor financial lease aanvragen hoeft niet ingewikkeld te zijn! Financial Lease Makelaar biedt u de mogelijkheid om financial lease aan te vragen via WhatsApp. Scroll naar beneden en stuur de Financial Lease Makelaar dan via WhatsApp de gevraagde gegevens, om binnen één werkdag een vrijblijvende offerte terug te krijgen! Zo weet u razendsnel welke maandlasten een bepaalde bedrijfsauto of personenauto occasion voor uw organisatie met zich meebrengt.

Financial Lease betekenis én belangrijke informatie 

Financial Lease Makelaar vindt het belangrijk dat u volledig op de hoogte bent van wat financial lease inhoudt. U gaat ten slotte een belangrijke financiële beslissing nemen, welke van invloed is op uw bedrijfsvoering. Heeft u vragen? Stel ze in dat geval ook via ons special Financial Lease WhatsApp-nummer 06 - 53 53 53 74. Financial Lease Makelaar vertelt u graag meer over de werking en voordelen van financial lease.

Betekenis van financial lease uitgelegd

Financial lease betekent dat u een leasecontract aangaat met een leasemaatschappij, in dit geval Financial Lease Makelaar. Dit type leasecontract wijkt echter af van het leasecontract wat u bij operational lease tekent. Bij financial lease wordt u namelijk eigenaar van de auto, waarbij u de auto in stappen afbetaalt. In het geval van operational lease zult u nooit eigenaar worden en betaalt u enkel voor het gebruik van de bedrijfsauto. Financial Lease Makelaar koopt de auto in eerste instantie over van het autobedrijf waarvan u de auto overneemt.

Wat is financial lease precies?

Het idee achter financial lease is dat u geen grote investering hoeft te doen vooraf. Zeker voor beginnende bedrijven is dit een interessante optie. Zij hebben vaak nog niet voldoende beginkapitaal om een bedrijfsauto aan te kunnen schaffen. Door de auto maandelijks voor een deel af te betalen wordt het financiële risico van een auto zakelijk kopen beperkt. Aan het eind van het leasecontract kunt u de auto houden of verkopen om een nieuwe auto zakelijk te leasen.

Financial lease occasion

Naast de financial lease van een nieuwe auto, kunt u ook voor financial lease van occasions kiezen. Occasions zijn tweedehands auto's die van een autobedrijf kunnen worden overgenomen. Vaak verkeren deze auto's in een prima staat, waardoor u hier nog jaren plezier aan zal beleven. Een groot voordeel van financial lease van een occasion is dat de maandlasten veel lager zijn. Zo wordt de financiële stabiliteit van uw organisatie niet in gevaar gebracht.

Financial lease bedrijfswagen

Financial lease van bedrijfswagens is interessant voor beginnende en grote bestaande organisaties. Bedrijven willen hun budget voornamelijk gebruiken voor het uitbreiden van de productiecapaciteit of het inzetten van marketingcampagnes. Op deze manier kan immers gewerkt worden aan een verhoging van de omzet. Een ruim aanbod aan financial lease bedrijfswagens maakt dat Financial Lease Makelaar u altijd een geschikt model auto aan kan bieden. 

Financial lease Zzp

Voor ZZP'ers is financial lease voornamelijk interessant, door het feit dat zij geen grote investering hoeven te doen vooraf. Daarbij steelt Financial Lease Makelaar geen eisen aan de jaarcijfers uit eerdere jaren. Het komt regelmatig voor dat een ZZP'er geen bedrijfsauto kan leasen, omdat de ZZP'er nog geen jaarcijfers heeft. Een auto leasemaatschappij kan zo lastiger inschatten wat de financiële situatie van een bedrijf is. Bij Financial Lease Makelaar kijken we vooral naar het heden. 

Financial lease berekenen

Financial lease berekenen kan fijn zijn, als u vooraf een indicatie van de maandlasten wilt hebben die een bedrijfsauto met zich meebrengt. Op onze website bieden we een handige financial lease calculator, die het berekenen van de maandlasten van financial leasecontracten mogelijk maakt. Op basis van deze indicatie kunt u naar een geschikt model bedrijfsauto zoeken, die past bij uw financiële situatie. 

Financial Lease Makelaar

Géén afsluitkosten, Géén administratiekosten én Géén annuleringskosten

Financial lease berekenen  Bedrijfswagen aanbod  Occasion aanbod

Stap 1. Financial lease aanvraagprocedure via WhatsApp

Stuur ons via WhatsAppnummer 06 - 53 53 53 74 de volgende informatie

  •  Achternaam, voorletters en uw geboortedatum
  •  Kenteken van de auto of bedrijfswagen
  •  KvK nummer van uw onderneming

Stap 2. U ontvangt een Financial Lease goedkeuring

Op basis van de door u toegestuurde gegevens beoordelen we of u in aanmerking komt voor een financial leasecontract bij Financial Lease Makelaar. Wanneer dit het geval is, ontvangt u een goedkeuring van ons en kunt u een afspraak inplannen voor een eerste proefrit!  

Stap 3. Maak een afspraak voor een proefrit

Wanneer u onze goedkeuring heeft, kunt u een eerste proefrit inplannen. Het is belangrijk om de auto voor de aanschaf hiervan uitgebreid te testen, om er zeker van te zijn dat deze bij uw wensen past!

Stap 4. U sluit een deal met het autobedrijf

Is de auto u tijdens de proefrit bevallen? In dat geval kunt u een deal met het autobedrijf sluiten, om de auto over te nemen. Let hierbij goed op de waarde van de auto en eventueel onderhoud wat moet worden uitgevoerd. Dit kan de waarde van de auto verminderen.

Stap 5. U levert ons bescheiden aan

Nadat u een deal met het autobedrijf gesloten heeft, kunt u ons de bescheiden van deze deal toesturen. Op basis van deze gegevens zullen onze specialisten een overeenkomst voor u opstellen.

  •  Duidelijke foto van de koopovereenkomst
  •  Voor- en achterkant rijbewijs
  •  Voorkant zakelijke bankpas

Stap 6. Financial lease overeenkomst tekenen

Wij sturen u de overeenkomst voor financial lease zo snel mogelijk toe. Nu is het enkel nog zaak om de overeenkomst te tekenen en terug te sturen. Wij zorgen er vervolgens voor dat de auto voor u wordt aangeschaft.

Stap 7. Gefeliciteerd..uw nieuwe auto, occasion of bedrijfswagen staat klaar

Op het moment dat uw nieuwe auto of occasion is overgenomen ontvangt u van ons bericht. U kunt de auto nu ophalen bij het autobedrijf en direct gebruiken binnen uw organisatie! Na het verlopen van uw leasecontract behoort de auto tot uw eigendommen.

Financial lease occasions aanbod »   Bedrijfswagen lease occasions aanbod »