Zakelijk Auto Leasen

Zakelijk een auto leasen kan voor verschillende soorten bedrijven het overwegen waard zijn. Denk bijvoorbeeld aan beginnende organisaties, die vaak nog weinig startkapitaal hebben om in een bedrijfsauto te investeren. Door voor zakelijk een auto leasen te kiezen, hoeft u vooraf geen grote investering te doen! U profiteert echter wel van de voordelen die een bedrijfsauto u biedt. Zakelijk een auto leasen is mogelijk bij Financial Lease Makelaar!

Zakelijk leasen steeds populairder

Dat zakelijk leasen steeds populairder wordt, is bepaald niet vreemd. Organisaties willen het risico van de investering in een bedrijfsauto zo klein mogelijk maken. Door een bedrijfsauto occasion te leasen kunt u uw kapitaal gebruiken voor andere uitgaven. Denk aan een uitbreiding van de productiecapaciteit van uw organisatie, het inzetten van marketingcampagnes voor het vergroten van uw klantenkring, enzovoorts. Zakelijk auto leasen kan op verschillende manieren. Denk aan zakelijk operational lease van een bedrijfsauto, of zakelijk financial lease.

Zakelijk leasen ZZP

Zakelijk leasen voor ZZP'ers is een van de mogelijkheden die Financial Lease Makelaar aanbiedt. ZZP'ers moeten bij veel andere auto leasemaatschappijen indrukwekkende cijfers uit voorgaande jaren kunnen overleggen, om in aanmerking te komen voor een bedrijfsauto. Bij Financial Lease Makelaar is dit niet het geval! Zakelijk leasen voor ZZP'ers is bij ons zelfs mogelijk, wanneer u een kleine negatieve BKR-registratie(we gaan het proberen maar kunnen u niets beloven) heeft. Samen inventariseren we uw financiële situatie, om op basis daarvan een geschikte bedrijfsauto voor uw organisatie te vinden. Hierbij is het ons doel, om de risico's van zakelijk leasen voor ZZP'ers zo klein mogelijk te maken.

Zakelijk leasen occasion

Het zakelijk leasen van occasions is een goed alternatief voor het leasen van een nieuwe bedrijfsauto. Een occasion zakelijk leasen brengt veel lagere maandlasten met zich mee. Zo wordt ook het risico van het leasen van een bedrijfsauto aanzienlijk verkleint! U wilt de financiële stabiliteit binnen uw organisatie immers zo min mogelijk in gevaar brengen. Een occasion zakelijk leasen kan onder meer door voor een automerk als Volkswagen, Toyota of Mercedes Benz te kiezen. Dergelijke automerken staan bekend om de goede kwaliteit van hun bedrijfswagens. Zo kunt u ook met een occasion een lange tijd vooruit! 

Zakelijk een bedrijfswagen kopen of bedrijfsauto leasen

Als organisatie heeft u de keuze tussen zakelijk een bedrijfswagen kopen of een bedrijfsauto leasen. Een bedrijfsauto leasen biedt, zoals reeds beschreven, het voordeel dat u geen grote investering hoeft te doen. Voorbeelden van autoproducenten die bedrijfswagens van een goede kwaliteit aanbieden zijn onder meer:

Bedrijfswagen LeasenPopulaire automerken
» Opel Bedrijfswagen Lease Occasions» Mercedes Benz Bedrijfswagen Lease Occasions
» Volkswagen Bedrijfswagen Lease Occasions» Nissan Bedrijfswagen Lease Occasions
» Fiat Bedrijfswagen Lease Occasions» Citroën Bedrijfswagen Lease Occasions
» Ford Bedrijfswagen Lease Occasions» Peugeot Bedrijfswagen Lease Occasions
» Toyota Bedrijfswagen Lease Occasions» Renault Bedrijfswagen Lease Occasions

Door voor zakelijk financial lease te kiezen, bent u aan het eind van de looptijd van uw contract zelf de eigenaar van de bedrijfswagen. Zo is het resultaat van een bedrijfswagen kopen of een bedrijfsauto leasen hetzelfde! Let wel, dit geldt alleen voor zakelijk financial lease. Bij zakelijk operational lease betaalt u enkel voor het gebruik van de auto.

Nieuwe auto of occasion leasen in plaats van kopen

Een nieuwe auto of occasion leasen in plaats van kopen biedt verschillende andere voordelen, naast het reeds beschreven voordeel. Denk ook aan het feit dat u aan het eind van uw leasecontract heel eenvoudig een nieuwe auto uit kunt zoeken. U ruilt uw huidige auto in dit geval weer in bij uw leasemaatschappij en kiest voor een nieuw model. Onderstaand vindt u een aantal voorbeelden van populaire modellen (occasions):

Occasion LeasenPopulaire automerken
» Audi Occasion Lease Aanbod» BMW Occasion Lease Aanbod
» Citroën Occasion Lease Aanbod» Ford Occasion Lease Aanbod
» Fiat Occasion Lease Aanbod» Mazda Occasion Lease Aanbod
» Mercedes Benz Occasion Lease Aanbod» Peugeot Occasion Lease Aanbod
» Renault Occasion Lease Aanbod» Volkswagen Occasion Lease Aanbod

Sluit een van deze modellen leaseauto's op uw wensen aan? Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van de aanschaf van dit model te bespreken. Kijk ook eens naar onze lease calculator, om zelf alvast een inschatting van de maandlasten te kunnen maken.

Zakelijk financial lease

Zakelijk financial lease biedt, zoals in dit aritkel beschreven werd, verschillende voordelen voor organisaties. Zeker voor een beginnende organisatie kan zakelijk financial lease een verstandige keuze zijn. De investering vooraf is klein en de maandlasten kunnen beperkt gehouden worden, door bijvoorbeeld een groter bedrag na afloop van uw looptijd te betalen. Het voordeel van zakelijk financial lease ten opzichte van zakelijk operational lease, is dat u aan het eind van uw leasecontract eigenaar van de bedrijfsauto occasion bent.

Zakelijk auto leasen voordelen

  •  Zakelijk leasen zonder aanbetaling
  •  Zakelijk leasen zonder jaarcijfers
  •  Zakelijk leasen voor starters
  •  Zakelijk leasen is aftrekbaar
  •  Zakelijk leasen occasion
  •  Altijd zakelijk lease aanbiedingen

Auto leasen zakelijk goedkoop bij Financial Lease Makelaar

Een auto leasen zakelijk is heel goedkoop! In het bijzonder wanneer u voor zakelijk financial lease van Financial Lease Makelaar kiest. Bij ons zit een team van specialisten voor u klaar, om u de helpende hand te bieden. Samen inventariseren we uw financiële situatie, om op basis daarvan een geschikte bedrijfsauto te zoeken. Zoals eerder al beschreven werd is uw huidige financiële situatie voor Financial Lease Makelaar veel belangrijker, dan de resultaten uit het verleden.

Tip: Zakelijk een occasion of bedrijfswagen leasen met financial lease? 97% leaset te duur! Lees onze financial lease informatie

Financial Lease Makelaar

Géén afsluitkosten, Géén administratiekosten én Géén annuleringskosten

Aanbod bedrijfswagens Aanbod personenauto's  Autolease aanvragen