Financial Lease Makelaar Rekent Géén Kosten!

De volgende vraag krijgt dé Financial Lease Makelaar via de mail of WhatsApp regelmatig van (startende) ondernemers gesteld: "Wat bedoelt u precies met Géén annuleringskosten, Géén administratiekosten én Géén afsluitkosten? Ik zie deze uiting bijna op elke pagina verschijnen. Zit daar een bedoeling achter, beste Financial Lease Makelaar?''

Ik verwijs deze nieuwsgierige (en gelijk hebben ze!) ondernemers dan altijd door naar de Financial Lease Informatie pagina van mijn website FinancialLeaseMakelaar.nl voor verdere uitleg.

Provisie via auto leasemaatschappij

Het komt in het kort hierop neer: Wij brengen als onafhankelijke lease intermediair inderdaad nooit extra kosten in rekening! Het klopt dus dat wij gratis uw financial lease berekenen. En mocht u via ons een zakelijke autofinanciering afsluiten, dan rekenen wij daarvoor géén administratie- en/of afsluitkosten. Ook niet bij een annulering. Als lease makelaar ontvangen we namelijk al een vergoeding van de auto leasemaatschappij. Het zou oneerlijk zijn om u ook nog eens op te zadelen met extra kosten!

Wij vinden het dan ook ronduit beschamend dat er nog steeds veel financial lease intermediairs, over de rug van hun klanten, extra geld binnenharken. Maar wat graag zouden wij zien dat een Keurmerk Financial Lease in de toekomst hiertegen zou optreden.

Betaal géén aparte factuur

Wees op uw hoede! Betaal dus nooit een aparte factuur aan een leaseintermediair. Betaal ook géén factuur voor de administratiekosten. Alle kosten zijn namelijk al standaard in de maandtermijnen van uw financial lease of occasion lease verwerkt.

Financial Lease Makelaar

Géén annuleringskosten, Géén administratiekosten én Géén afsluitkosten. Samen kijken we naar de beste financial lease oplossing, zodat u 100% gegarandeerd de laagste leasevergoeding betaald!

Leasevoorraad Personenauto's »  Leasevoorraad Bedrijfsauto's »  Financial Lease Makelaar »  Financiële Lease Maatschappijen »  Contact »

Vraag het de Financial Lease Makelaar