Occasion Lease Steeds Populairder


"Occasion lease is in 2018 de populairste leasevorm voor ZZP'ers en MKB'ers". Diverse grote leasemaatschappijen en banken laten inmiddels doorschemeren dat ondernemers massaal voor deze goedkope leasevorm kiezen. Met name startende ondernemers vragen steeds vaker occasion lease aan. Daarmee financieren ze een gebruikte personenauto of bedrijfswagen en kunnen ze veel geld besparen.

Occasion Lease Wordt Steeds Populairder

Occasion Lease Wordt Populairder En Populairder. De Financial Lease Makelaar ontvangt dagelijks vele vragen over occasion lease. Voor ons een reden om al deze prangende vragen online te beantwoorden en direct alle onduidelijkheden omtrent occasion lease weg te nemen. Misschien bent u ook erg nieuwsgierig naar deze relatief nieuwe (en goedkope) financieringsvorm? En vraagt u zich bijvoorbeeld af of...

  • ...u werkelijk zoveel geld kan besparen als u kiest voor occasion lease?
  • ...u als (startende) ondernemer dan nog steeds kan profiteren van fiscale voordelen?
  • ...een btw auto leasen duurder is het leasen van een marge auto?
  • ...er bijtelling betaald moet worden als u alleen zakelijk of privé gebruik maakt van uw occasion lease auto?

Occasion lease auto zonder aanbetaling

Niet alleen de grotere auto leasemaatschappijen merken dat er steeds meer vraag is naar occasion lease. Ook wij van dé Financial Lease Makelaar krijgen steeds meer aanvragen voor onze goedkope occasion lease binnen. Wij doen het zelfs beter dan de meeste andere intermediairs en dat heeft een aantal redenen. Zo kunnen startende ondernemers bij ons leasen zonder jaarcijfers. En we verplichten niemand om een aanbetaling te doen. Ook starters niet! Bovendien (voor menig ondernemer de belangrijkste reden) rekenen wij de laagste occasion lease rente van Nederland. Bekijk direct ons aanbod met jonge personenauto en bedrijfswagen occasions.

Occasion lease bedrijfswagen kopen

Waarom zou u een occasion lease bedrijfswagen kopen en niet kiezen voor een nieuw exemplaar? Tweedehands is een erg goed alternatief! Want alle tweedehandse bedrijfswagens van dé Financial Lease Makelaar zijn prima onderhouden en de grootste kostenpost, de afschrijving, heeft al plaatsgevonden. Een goede occasion van één, twee of drie jaar oud is waardevast en veel goedkoper dan een nieuwe bedrijfswagen van hetzelfde merk en type.

En met onze bedrijfswagen occasion lease heeft u gewoon recht op renteaftrek en investeringsaftrek. De wagen mag u immers, wanneer u zakelijk leaset, op uw bedrijfsbalans activeren als bedrijfsmiddel. Met onze goedkope bedrijfswagen financiering bent u direct economisch eigenaar en dus niet pas wanneer de lening is afgelost! Bekijk direct het aanbod met mooie, jonge bedrijfswagen occasions die op de website FinancialLeaseMakelaar.nl worden aangeboden door autobedrijven waarmee wij samenwerken. Zo werden deze Bright Silver, handgeschakelde, 5-deurs Volvo V40 T3 Nordic+ Volvo On Call uit 2017, deze licht grijs metallic, handgeschakelde, 5-deurs Volkswagen Golf  7 Business Edition uit 2016 en de Ford Transit 2.2 TDCI - Bj. 2012 al binnen 3 dagen na plaatsing aangekocht door zelfstandig ondernemers!

Meest waardevaste occasions van 2018

2017 was een prima jaar voor de leasemarkt. Maar in 2018 loopt het bij de Financial Lease Makelaar al helemaal storm. Wat zijn nou de meest waardevaste occasions van 2018? Niet geheel toevallig zijn dat ook direct de populairste bedrijfsauto's voor startende ZZP'ers en MKB'ers. Lees hieronder gauw verder!

De favoriete bedrijfsauto's van startende ZZP'ers en MKB'ers

Voor de onderstaande 5 bedrijfsauto's ontvingen wij tot nu toe de meeste occasion lease aanvragen. Bent u op zoek naar een ander bedrijfsauto merk of type? Wij werken samen met vele autobedrijven verspreid door het land. Zij plaatsen hun autovoorraad op deze website. De kans is daarom heel groot dat uw favoriete auto tussen ons aanbod staat!

Occasion Lease Auto Top 10 Occasion Lease Bedrijfswagen Top 10

Het geheim van de laagste autofinanciering rente

Wij hanteren de laagste occasion lease rente van Nederland. Omdat we een onafhankelijke auto lease intermediair zijn, kunnen wij het aanbod van tientallen auto leasemaatschappijen en banken met elkaar vergelijken. Zodoende kunnen we u altijd de beste en goedkoopste financial lease aanbieding doen! We werken o.a. samen met de volgende financiers: AutoCash Financial LeaseAlpha Credit NederlandFindio voor AutoFCA Capital NederlandInterbank Financial Lease en Hiltermann Lease.

Eerlijke financial lease vergelijking!

Trots zijn wij op het feit dat we onze klanten het beste van het allerbeste kunnen bieden in de vorm van de goedkoopste occasion lease van Nederland! Daarbij danken we ook de auto leasemaatschappijen met wie wij samenwerken. Als u via ons een autofinanciering afsluit, dan leent u geld tegen de laagste leenrente van Nederland! We vergelijken namelijk het aanbod van meerdere financiers met elkaar en halen daar de beste aanbieding uit.

We sturen u bovendien nooit een extra factuur. Natuurlijk maken wij bepaalde kosten als we voor u een autolease vergelijking doen. En uiteraard kost het ons tijd om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van adviezen. Maar als u via ons een financiering afsluit, dan ontvangen wij daarvoor een vergoeding. En dat is voor ons voldoende.

Leasevoorraad Bedrijfswagens Â»  Leasevoorraad Personenauto's Â»  Occasion Lease Calculator Â»  Financial Lease Makelaar Â»  Contact Â»