Occasion Lease Voor Startende OndernemersVia de website FinancialLeaseMakelaar.nl kunt u voordelig een occasion leasen tegen de laagste rente. Onze occasion lease is erg geschikt voor startende ondernemers. Stel dat u elders een occasion lease offerte als startende ZZP'er of MKB'er aanvraagt, dan moet u altijd uw jaarcijfers aanleveren. Veel starters haken dan noodgedwongen af. Wij vinden dat erg jammer! Daarom kunnen ondernemers zonder jaarcijfers gewoon bij ons een auto van de zaak leasen.

Kies voor een gebruikte bedrijfswagen of personenauto en bereken met onze 'Lease Calculator' de hoogte van de maandtermijnen. U kunt vervolgens direct een occasion lease offerte aanvragen.

Top 10 bedrijfswagen occasions

Populairste bedrijfswagen occasions  
» Volkswagen Caddy» Volkswagen Transporter
» Ford Transit» Renault Trafic
» Mercedes-Benz Vito» Mercedes-Benz Sprinter
» Opel Vivaro» Volkswagen Crafter
» Peugeot Partner» Renault Master

Voor het gemak hebben wij voor u een top-10 samengesteld met de populairste bedrijfswagen occasions. Voor deze gebruikte bedrijfsauto's ontvangen wij de meeste occasion lease aanvragen

Top 10 occasions

Populaire lease occasions 
» Volkswagen Golf» Volkswagen Polo
» Opel Corsa» Ford Focus
» Opel Astra» Renault Clio
» Ford Fiesta» Peugeot 206
» BMW 3-Serie» Renault Mégane

De bovenstaande occasions zijn bij ZZP'ers en MKB'ers die onlangs een onderneming hebben opgestart erg populair. Bent u ook op zoek naar een jonge Volkswagen Golf occasion? Heeft u de Peugeot 206 altijd al een mooie leasewagen gevonden? Bekijk ons aanbod met goedkope lease occasions en maak vervolgens een keuze.

Occasion lease zonder jaarcijfers

Occasion lease zonder jaarcijfers kunt u als startende ondernemers nergens afsluiten. Maar wél via dé Financial Lease Makelaar! Wij hebben ons gespecialiseerd in financieringen voor startende ZZP'ers en MKB'ers en hanteren soepele leasevoorwaarden. Zo hoeft u geen jaarcijfers aan te leveren en verplichten wij u niet om een aanbetaling te doen (dat mag uiteraard wel).

Veel starters kiezen tegenwoordig voor het leasen van een marge auto in plaats van een btw auto. Ook voor u kan het leasen van een marge auto erg interessant zijn!

Financial Lease Makelaar

Dé Financial Lease Makelaar is de meest transparante lease intermediair van Nederland. Wij sturen uw occasion lease aanvraag door naar één de leasemaatschappijen waarmee wij samenwerken. U ontvangt van ons dus geen extra factuur. Ga nooit in zee met autolease tussenpersonen en leasemaatschappijen die u wél een factuur sturen voor extra kosten die zij zogenaamd maken!

Betaal dus géén annuleringskosten. Ook moet u nóóit administratie- of afsluitkosten betalen. Deze occasion lease intermediairs ontvangen namelijk al (net als wij) een provisie per klant die ze doorverwijzen....  


✅ Géén administratiekosten ✅ Géén afsluitkosten ✅ Géén annuleringskosten

Leasevoorraad Personenauto's  Leasevoorraad Bedrijfswagens Â»  Financial Lease Calculator Â»  Financial Lease Makelaar Â»  Contact Â»

« Terug