Financial Lease Tips | 97% Leaset Te Duur


Op het internet is een schat aan informatie te vinden over financial lease. Dat heeft voordelen maar ook nadelen. Zo praten veel intermediairs en leasemaatschappijen in hun eigen straatje. Dé Financial Lease Makelaar komt bijvoorbeeld steeds vaker advertenties tegen waarin wordt gesuggereerd dat de consument een auto leaset terwijl de 'aanbieding' in veel gevallen gewoon een ordinaire autohuur betreft. Of ondernemers worden aangeraden om te kiezen voor een 'marge auto', omdat dit zogenaamd goedkoper is. Terwijl het in de meeste gevallen juist verstandiger is om te kiezen voor een btw auto. Voorkom dat u te snel een keuze maakt en uiteindelijk veel te duur uit bent. Op de website van dé Financial Lease Makelaar vertellen wij u waar u zoal op moet letten.

Op de pagina "Financial Lease Tips" doen wij o.a. uit de doeken waarom de keuze voor een laag leasetermijn niet altijd de goedkoopste oplossing is. En of het verstandig is om wel/niet een slottermijn in te bouwen in uw financial lease contract: "Past een slottermijn in het toekomstige plaatje van mijn bedrijf?" En: "Hoe zit het eigenlijk met de betaling van een aparte (administratie, afsluit of annulerings) factuur aan een leasebemiddelaar. Zit daar meer achter?"

Second opinion

Heeft u een onderbuikgevoel bij een financial lease offerte die u heeft ontvangen? Of krijgt u van een leasemaatschappij of intermediair een onbevredigend antwoord op een vraag? Bij twijfels over een (wellicht in uw ogen) te dure leaseofferte of factuur is het verstandig om contact op te nemen met dé Financial Lease Makelaar. Ook voor algemene vragen of bij interesse in één van onze financiële producten kan u natuurlijk contact met ons opnemen.

Wij zijn via ons speciale WhatsApp-telefoonnummer 06 53 53 53 74 te bereiken. Of maak gebruik van het contactformulier op onze site.