Aparte Factuur betalen?Wij raden u aan om géén aparte factuur te betalen als u een financial lease contract gaat afsluiten. Net zoals u ook geen aparte factuur voor de administratiekosten moet betalen bij het afsluiten van een leasecontract. Want deze kosten zijn vrijwel altijd in de maandlasten van verschillende modellen bedrijfsauto’s verwerkt. Helaas zijn er op dit moment veel intermediairs actief die niet alleen een provisie ontvangen van de leasemaatschappij maar die u ook nog eens een extra factuur sturen voor de administratiekosten die zij zogenaamd maken. Betaal deze factuur nooit!

Financial lease intermediairs

Er zijn vele financial lease intermediairs in Nederland actief die er meerdere verdienmodellen op na houden. Zo verdienen ze geld aan u omdat zij provisie ontvangen van de leasemaatschappij waar zij zaken mee doen. Daarnaast sturen ze u doodleuk een extra factuur en wel een z.g. 'seperate factuur'. Op de factuur staat vermeld dat ze als bedrijf kosten hebben gemaakt bij het in behandeling nemen van uw financial lease aanvraag. U moet deze aparte factuur betalen. Onderaan die factuur staan meestal de onderstaande gegevens:

Voorbeeld
*** Kosten BKR check; KvK; Experian Check; opmaak bedrijfsprofiel; opmaak leasecontract; opmaak polis; administreren overeenkomst en ga zo maar door. Al deze extra kosten (die zij zogenaamd maken) worden automatisch eenmalig geïncasseerd als u de autolease overeenkomst aangaat. 

Financial Lease Makelaar brengt u echter nooit een factuur in rekening. In tegenstelling tot veel andere intermediairs doen wij wél eerlijk zaken met u! Wij ontvangen namelijk al een beloning van de leasemaatschappij en wij gaan u niet opzadelen met extra kosten.

De annuleringsfactuur

Helaas gaan sommige financial lease tussenpersonen erg geraffineerd te werk (noem het gerust oneerlijk). Een populaire manier om extra geld aan u te verdienen is de z.g. 'annuleringsfactuur'. Daarmee zetten ze u onder druk om tóch te tekenen of iets te laten toezeggen. Doet u dat niet? Dan dreigen ze juridische stappen te ondernemen. Laat u zich niet de kaas van het brood eten en wees voorzichtig met uw toezeggingen. Onderteken nooit zomaar iets! Heeft u een factuur ontvangen die u niet begrijpt? Of heeft u vragen? Neem dan gerust direct contact op met dé Financial Lease Makelaar. Wij brengen u nooit een factuur in rekening laat staan dat we werken met annuleringsfacturen.

Voorbeeld annuleringsfactuur
***Hierbij geef ik (naam leasebemiddelaar) opdracht tot het laten opstellen van de leasecontracten door de bank, conform offerte.

Enkel in het geval ik deze opdracht onverhoop annuleer, accepteer ik dat een bijdrage in de handlingskosten gedeclareerd zal worden ter grootte van 2,2% van het kredietbedrag zoals vermeld in de opgevraagde leaseovereenkomst. Dit staat los van eventuele annuleringskosten van het autobedrijf. Ik machtig (naam leasebemiddelaar) hierbij dit bedrag eenmalig te incasseren vanaf rekeningnummer***


Financial Lease Makelaar

✅ Geen Afsluitkosten ✅ Géén administratiekosten ✅ Géén annuleringskosten

Leasevoorraad personenauto's Â» Leasevoorraad bedrijfswagens Â»  Leasen via WhatsApp Â»  Financial Lease Makelaar Â»  Contact Â»

Financial Lease Makelaar is een initiatief van Het Financieringshuis te Oldenzaal en heeft een vergunning bij de Autoriteit Financiële Markten(AFM).

« Terug