FCA Capital NederlandFCA Capital Nederland & Financial Lease

Is financiële lease interessant? Voor de meeste ondernemers wel! Indien u maandelijks een vast bedrag kunt reserveren voor het leasen van een bedrijfswagen of auto van de zaak, dan is zakelijk leasen in veel gevallen nog voordeliger dan het afsluiten van een autolening. Een bijkomstig voordeel van financiële lease is dat u een investering doet in uw bedrijf. De btw kan u terugvorderen en u profiteert van renteaftrek. Mogelijk heeft u zelfs recht op investeringsaftrek!

Over FCA Capital Nederland

Dé Financial Lease Makelaar en FCA Capital Nederland zijn samenwerkingspartners. FCA Capital opende op 25 april 1925 zijn deuren en sinds de start is het bedrijf uitgegroeid tot een financieel dienstverlener van formaat. Zo verzorgt deze bank financieringen voor diverse gerenommeerde merken waaronder voor wagens van Fiat Chrysler Automobiles, Land Rover, Jaguar, Hymer en Maserati. Inmiddels is de onderneming actief in maar liefst 16 landen. Sinds de joint venture tussen Credit Agricole Consumer Finance en Fiat Chrysler Automobiles, is de erkenning voor FCA Capital Nederland als meest innovatieve én concurrerende dienstverlener een gegeven. Dé Financial Lease Makelaar werkt graag samen met ondernemingen die zowel kwaliteit als persoonlijk contact en betrokkenheid hoog in het vaandel hebben staan. Zowel de diensten als de producten van FCA Capital zijn begrijpelijk en kunnen op maat worden gemaakt.

Financial Lease Makelaar

Via dé Financial Lease Makelaar leaset u voordelig een nieuwe of gebruikte auto of bedrijfswagen. Wij hechten aan transparantie en maken graag extra tijd voor u vrij. Wij vinden het erg belangrijk dat het voor u altijd duidelijk is waar u voor tekent. Noem ons gerust een betrokken intermediair en een expert op het gebied van financial lease voor startende ondernemers. Want bij ons mag u gewoon een financiering aanvragen als starter. Daar doen we niet moeilijk over. En terwijl u bij andere leasemaatschappijen in de meeste gevallen wél verplicht een aanbetaling moet doen, is dat bij ons niet verplicht.  

Adresgegevens FCA Capital Nederland

FCA Capital Nederland
Singaporestraat 92-100
1175 RA Lijnden
T: 020 - 3421621
E: klantenservice@fcagroup.com
I: https://fcacapital.nl

Leasevoorraad bedrijfswagens Â»  Leasevoorraad personenauto's Â»  FCA  Capital Lease Calculator Â»  Leasen via WhatsApp Â»  Financial Lease Makelaar Â»  Contact Â»

Financial Lease Makelaar is een initiatief van Het Financieringshuis te Oldenzaal en heeft een vergunning bij de Autoriteit Financiële Markten(AFM).

« Terug