Occasion Kopen Of Leasen?

Overweegt u de aanschaf van een nieuwe bedrijfsauto? In dat geval een occasion kopen of leasen aantrekkelijk voor u zijn. Een volledig nieuwe (bedrijfs)auto brengt vaak hoge kosten met zich mee en vergt een ruime investering vooraf. Verstandiger is het om voor een beperktere investering te kiezen, door een occasion te leasen. Een occasion financial leasen betekent dat u maandelijks een vast bedrag betaalt en aan het eind van het leasecontract voor een versnelde aflossing kunt kiezen. Een occasion is vaak van een goede kwaliteit, zodat u hier nog jaren mee vooruit kunt. In het bijzonder wanneer u voor een ex lease bedrijfsauto kiest.

Direct profiteren van de laagste occasion lease maandtermijnen

Financial Lease Makelaar vindt het belangrijk om u een leasecontract te bieden, die aansluit bij uw financiële situatie. Zo zullen we altijd beoordelen of de gewenste leaseauto geen onnodig hoge risico’s met zich meebrengt voor uw organisatie. Door het risico beperkt te houden kan Financial Lease Makelaar u een gunstige rente aanbieden. Zo profiteert u bij ons direct van de laagte occasion lease maandtermijnen voor ondernemers! Laat u adviseren door een van onze specialisten.

Financial Lease Makelaar

✅ Géén annuleringskosten ✅ Géén administratiekosten ✅ Géén afsluitkosten

Financial lease aanvragen via WhatsApp  Financial lease calculator  Financial lease occasion aanbod Financial lease bedrijfswagen aanbod 

Vraag het de Financial Lease Makelaar