Ex Lease Auto Kopen Of Leasen?

Financial lease biedt u het voordeel dat u een bedrijfsauto kunt gebruiken, die u maandelijks voor een klein deel afbetaalt. Aan het eind van uw leasecontract bent u de eigenaar van de auto en behoort deze tot de eigendommen van uw organisatie. U kunt hierbij voor een nieuwe auto kiezen, of voor een occasion. Als occasion wordt vaak een ex lease auto aangedragen als mogelijke bedrijfswagen. Een ex lease auto kopen of leasen is een vraagstuk waar veel ondernemers in dit geval mee te maken krijgen. Het voordeel aan een ex lease auto leasen is dat u geen grote investering vooraf hoeft te doen.

Alles wat u moet weten over een Ex Lease Auto Leasen

Een ex lease auto leasen biedt u niet alleen het voordeel dat u geen grote investering vooraf hoeft te doen. Denk ook aan het feit dat u van fiscale voordelen profiteert! Zo kunt u de btw die door Financial Lease Makelaar bij u in rekening wordt gebracht aftrekken bij de voorbelasting. Ook profiteert u van een investeringsaftrek en kunt u de bedrijfswagen fiscaal afschrijven in uw boekhouding. Laat u door onze financieel adviseurs informeren over de mogelijkheden die u heeft.

Financial Lease Makelaar

✅ Géén annuleringskosten ✅ Géén administratiekosten ✅ Géén afsluitkosten

Financial lease aanvragen via WhatsApp  Financial lease calculator  Financial lease occasion aanbod Financial lease bedrijfswagen aanbod 

Vraag het de Financial Lease Makelaar