Fiat Lease Zakelijk

Een Fiat zakelijk leasen is een van de mogelijkheden die Financial Lease Makelaar u aanbiedt. Door een Fiat zakelijk te leasen kunt u voortaan overal met uw bedrijfswagen komen, zonder afhankelijk te zijn van anderen of het OV. Ook kan een Fiat zakelijk leasen aantrekkelijk zijn voor uw medewerkers! Niet iedere medewerker zal een eigen auto hebben, terwijl zij wel op locatie moeten kunnen komen. Wij bieden verschillende zakelijke Fiat modellen aan.

Nieuwe of gebruikte Fiat kopen

In ons assortiment vindt u zowel nieuwe, als gebruikte Fiat modellen. Een gebruikte Fiat kopen (of een mooie Fiat bedrijfsauto kopen)biedt u verschillende voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat de maandlasten bij het gebruik van een gebruikte Fiat aanzienlijk lager liggen. Zo loopt u een minder groot risico op financiële tegenslagen. Doordat Fiat doorgaans zeer degelijke auto’s produceert hoeft de kwaliteit van een tweedehands Fiat niet veel minder te zijn, dan die van een nieuwe Fiat.

Fiat operational lease, occasion lease of financial lease?

Een Fiat zakelijk leasen kan op verschillende manieren. Voor particulieren is Fiat occasion lease de meest gekozen optie. In dit geval betaalt u maandelijks een vast bedrag om de Fiat gedurende de maand te kunnen gebruiken. Vaak worden deze contracten voor een of twee jaar afgesloten. Alternatieven zijn Fiat occasion lease en financial lease voor een nieuwe Fiat. In dit geval betaalt u niet voor het gebruik van de Fiat, maar voor de aflossing hiervan. Een belangrijk verschil is zodoende, dat u bij Fiat occasion lease en Fiat financial lease zelf eigenaar van de Fiat bent aan het einde van uw contract. Bij Fiat operational lease bent u dit niet.

Fiat leasen én Financial Lease Makelaar

Als Financial Lease Makelaar proberen wij het zakelijk leasen van Fiat modellen zo makkelijk mogelijk voor u te maken. Om deze reden zullen we u altijd van persoonlijk advies voorzien, als u Fiat lease zakelijk overweegt. Welk model auto past het beste bij uw bedrijfsactiviteiten? Bij welk model profiteert u van gunstige maandlasten? Enzovoorts. Ook hoeft u bij ons geen uitgebreide jaarcijfers van eerdere jaren te overleggen. Zo is een Fiat zakelijk leasen voor iedereen toegankelijk.

Populaire Fiat lease occasion modellen

Financial Lease Makelaar biedt u een breed scala aan Fiat lease occasion modellen. Zo vindt u bij ons altijd een model Fiat occasion, die aansluit op uw persoonlijke voorkeuren! Hoeveel ruimte wilt u bijvoorbeeld? Onderstaand vindt u de populairste Fiat lease occasion modellen:


Heeft u een fraaie Fiat lease occasion gevonden? Bereken met onze handige Fiat lease calculator welke maandlasten dit model met zich meebrengt. Vervolgens kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor een eerste gesprek. 

Fiat lease occasions  Fiat lease calculator WhatsApp aanvraagprocedure