Ford Lease Zakelijk

Een Ford zakelijk leasen is bij Financial Lease Makelaar voor iedere ondernemer mogelijk! Bij ons hoeft u geen jaarcijfers van meerdere jaren te kunnen overleggen om een Ford zakelijk te leasen. Daarbij is het bij ons zelfs mogelijk om met een kleine negatieve BKR-registratie(wél afgelost én afgemeld) een aanvraag te doen voor Ford financial lease. In ons assortiment bieden we zowel nieuwe, als gebruikte Ford lease modellen aan. Welk model sluit het beste op uw wensen aan?

Zakelijk een nieuwe of gebruikte Ford kopen

Zoals reeds werd aangehaald biedt Financial Lease Makelaar u de mogelijkheid om een gebruikte of nieuwe Ford te kopen. Een gebruikte Ford kopen (of Ford Bedrijfswagen) met financial lease kan heel interessant voor u zijn! Doordat de auto’s van Ford van een bijzonder hoge kwaliteit zijn, gaat een gebruikte Ford vaak nog vele jaren mee. De maandlasten van een gebruikte Ford zijn bij zakelijk financial lease echter veel lager dan bij een nieuwe Ford. Zo loopt u een minder groot risico als u voor financial lease kiest.

Ford operational lease, occasion lease of financial lease?

Financial Lease Makelaar biedt u verschillende leaseconstructies aan. Ford operational lease is zeker onder particulieren een veelgebruikte leaseconstructie. In dit geval betaalt u enkel voor het gebruik van de auto. Bij occasion financial lease of Ford financial lease wordt u de eigenaar van de auto, doordat u maandelijks een deel van de kosten voor de auto aflost. De leasemaatschappij heeft de auto bij de start van uw leasecontract voor u betaalt. Het voordeel aan Ford financial lease is dat u de auto na het verlopen van uw contract kunt blijven gebruiken of kunt verkopen.

Ford leasen én Financial Lease Makelaar

Bij Financial Lease Makelaar een Ford leasen is heel eenvoudig! Wij leggen onze mogelijkheden en de bijbehorende maandelijkse lasten graag aan u voor. Zo wordt het maken van een weloverwogen keuze een stuk makkelijker voor u. U wilt gedurende het leasecontract immers niet voor verassingen komen te staan! Om een Ford financial leasen voor iedereen toegankelijk te houden, eisen wij geen jaarcijfers uit voorgaande jaren. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

De meest populaire lease occasion modellen van Ford

U bent niet de eerste geïnteresseerd in een Ford occasion. In de afgelopen jaren hebben wij verschillende andere zakelijke rijders verrast met een fraaie Ford occasion! Onderstaand vindt u de populairste modellen:


Welke van deze Ford occasion modellen spreekt u het meeste aan? Met de Ford lease calculator op onze website berekent u eenvoudig wat uw maandlasten zullen zijn bij deze modellen. 

Ford lease occasions  Ford lease calculator WhatsApp aanvraagprocedure