Kia Lease Zakelijk

Een Kia zakelijk leasen kan interessant zijn voor beginnende ondernemers. Zij hebben vaak nog niet het budget om een nieuwe auto aan te schaffen. Door voor financial lease te kiezen bent u uiteindelijk wel de eigenaar van uw bedrijfsauto! Financial Lease Makelaar helpt u graag aan een Kia, door u verschillende soorten leasecontracten aan te bieden. Ook heeft u bij ons de keuze tussen een gebruikte en een nieuw model Kia.

Zakelijk een nieuwe of gebruikte Kia kopen

Een nieuwe Kia kopen heeft het nadeel dat u over een behoorlijk startkapitaal moet beschikken om dit te kunnen bekostigen. Zeker startende ondernemers geven hun startkapitaal liever uit aan het vergroten van hun productiecapaciteit. Door voor een gebruikte Kia te kiezen, zullen uw maandlasten lager zijn. Zo is ook het risico van het leasen van een Kia bedrijfsauto minder groot voor u! Ideaal wanneer u pas net begonnen bent met uw onderneming.

  Kia operational lease, occasion lease of financial lease?

  Bij Financial Lease Makelaar bieden we u verschillende mogelijkheden voor het zakelijk leasen van een Kia. U kunt bij ons kiezen tussen operational lease en financial lease, met occasion lease als middenweg. Operational lease biedt u de mogelijkheid om een auto voor een bepaalde tijd te gebruiken, waarvoor u maandelijks een vast bedrag betaalt. De leasemaatschappij blijft echter eigenaar van de auto. Door voor financial (occasion) lease te kiezen, bent u aan het eind van uw leasecontract de eigenaar. U kunt de auto blijven gebruiken of verkopen om een nieuwe auto te leasen.

  Kia leasen én Financial Lease Makelaar

  Naast de diversiteit aan mogelijkheden bij Financial Lease Makelaar, maken wij een Kia leasen zo makkelijk mogelijk voor u. Bij ons hoeft u geen jaarcijfers van meerdere jaren te kunnen overleggen om in aanmerking te komen voor het zakelijk leasen van een Kia. Daarbij zou u zelfs met een kleine negatieve BKR-registratie(we bekijken de mogelijkheid voor u) een aanvraag kunnen doen. Wij bekijken uw situatie om te beoordelen of en welke Kia (bedrijfs) auto occasion het beste bij u en uw financiële situatie past! Soms kan het leasen van een bedrijfsauto u immers helpen om uw financiële situatie te verbeteren. Wij denken graag met u mee! 

  De meest populaire lease occasion modellen van Kia

  Al jaren behoren de Kia modellen tot de populairste occasion modellen uit ons assortiment. Onderstaand vindt u een overzicht van de meest populaire occasion modellen van Kia:

  » lease occasions
  » lease occasions
  » lease occasions
  » lease occasions
  » lease occasions

  » lease occasions
  » lease occasions
  » lease occasions
  » lease occasions
  » lease occasions


  Heeft u een Kia occasion model gevonden die u aanspreekt? Voer in dat geval een vrijblijvende berekening uit met onze handige Kia lease calculator! Het geeft u een goed beeld van de maandlasten die het zakelijk leasen van uw favoriete Kia model met zich meebrengt.

  Kia lease occasions  Kia lease calculator WhatsApp aanvraagprocedure