Mercedes Lease Zakelijk

Voor veel ondernemers is het een droom om een Mercedes Benz zakelijk te leasen. Niet alleen heeft een Mercedes Benz een zakelijke uitstraling, ook zijn deze auto’s buitengewoon betrouwbaar. Dit maakt dat u vele jaren plezier zal hebben van uw Mercedes Benz! De investering in een Mercedes Benz is vaak echter te groot om deze in een keer te kunnen bekostigen. Zeker voor startende ondernemers die nog weinig kapitaal hebben. Om die reden kan Mercedes Benz lease zakelijk een ideale oplossing vormen. Financial Lease Makelaar biedt u deze mogelijkheid aan.

Nieuwe of gebruikte Mercedes Benz kopen

Een nieuwe Mercedes Benz kopen vergt niet alleen een grote investering, maar brengt ook de nodige risico’s met zich mee. Een te grote investering kan uw financiële stabiliteit immers in gevaar brengen. Een gebruikte Mercedes Benz kopen is daarom een goed alternatief! Bij financial lease voor een gebruikte Mercedes Benz liggen de maandlasten lager. De kwaliteit van een gebruikte Mercedes Benz hoeft logischerwijs niet minder te zijn dan die van een nieuw model. 

  Mercedes Benz operational lease, occasion lease of financial lease?

  Leasecontracten voor het zakelijk leasen van een Mercedes Benz worden in verschillende vormen aangeboden. Denk aan Mercedes Benz operational lease, Mercedes Benz occasion lease en Mercedes Benz financial lease. Het voordeel van Mercedes Benz financial (occasion) lease is dat u aan het eind van uw contract zelf de eigenaar van de auto bent. Bij een operational leasecontract betaalt u enkel voor het gebruik van de Mercedes Benz. De leasemaatschappij blijft in dit geval de eigenaar van de auto. 

  Mercedes Benz leasen én Financial Lease Makelaar

  Een Mercedes Benz leasen is bij Financial Lease Makelaar heel eenvoudig! Wij inventariseren uw financiële situatie en komen vervolgens met een aantal geschikte modellen van Mercedes Benz. Zelfs wanneer u géén jaarcijfers uit eerdere jaren aan ons kunt overleggen, komt u in aanmerking voor het zakelijk leasen van Mercedes Benz modellen. Zo maakt Financial Lease Makelaar het zakelijk leasen van auto’s ook voor beginnende ondernemers mogelijk. 

  Populaire lease occasion modellen van Mercedes Benz

  In de afgelopen jaren hebben wij tal van ondernemers van een prachtige Mercedes Benz voorzien met financial lease. Onderstaand vindt u een overzicht van de meest populaire modellen:

  » lease occasions
  » lease occasions
  » lease occasions
  » lease occasions
  » lease occasions

  » lease occasions
  » lease occasions
  » lease occasions
  » lease occasions
  » lease occasions


  Welke van deze modellen sluit het beste op uw wensen aan? Maak gebruik van onze handige Mercedes Benz lease calculator om de maandlasten van deze auto te berekenen. Zo weet u direct of de Mercedes Benz (occasion) financieel bij uw organisatie past.

  Mercedes Benz lease occasions  Mercedes Benz lease calculator WhatsApp aanvraagprocedure