Mini Lease Zakelijk

Snel bij uw klanten op de koffie? Langs een afspraak voor het maken van een zakelijke deal? Door voor Mini lease zakelijk te kiezen bent u voortaan niet langer afhankelijk van het openbaar vervoer. Een Mini leasen biedt u niet alleen een grotere mate van vrijheid. Ook brengt het leasen van een auto minder risico’s met zich mee. U hoeft vooraf geen grote investering te doen, maar betaalt maandelijks een deel van de auto af. Financial Lease Makelaar is een ervaren partij in het aanbieden van zakelijk financial lease aan ondernemers.

Nieuwe of gebruikte Mini kopen

Een nieuwe Mini kopen brengt de nodige financiële risico’s met zich mee. Denk aan het feit dat uw financiële stabiliteit in gevaar kan komen als u voor een nieuwe Mini kiest. Door de degelijkheid van de auto’s van Mini kan een gebruikte Mini een goed alternatief zijn. Een gebruikte Mini gaat vaak nog vele jaren mee! Daarbij heeft u door een gebruikte Mini te kopen veel minder hoge maandlasten. Ook het risico van een Mini kopen neemt hierdoor af. Heeft u al een mooie gebruikte Mini op het oog?

  Mini operational lease, occasion lease of financial lease?

  Leasecontracten voor een Mini worden in verschillende soorten aangeboden. Mini operational lease is de meest gekozen leasestructuur voor particulieren. U betaalt in dit geval maandelijks een vast bedrag om de auto te kunnen gebruiken. Voor ondernemers kan Mini financial (occasion) lease interessanter zijn. Bij Mini zakelijk financial lease wordt u namelijk zelf de eigenaar van de auto. Iets wat bij operational lease van Mini modellen niet het geval is. Aan het eind van de looptijd van uw contract kunt u de auto verkopen of inruilen voor een nieuw model. 

  Mini leasen én Financial Lease Makelaar

  Een Mini leasen kan bij Financial Lease Makelaar! Onze specialisten staan voor u klaar, om de mogelijkheden voor u op een rijtje te zetten op basis van uw huidige financiële situatie. Bij ons hoeft u geen lange historie aan bedrijfsresultaten te kunnen overleggen, om in aanmerking te komen voor Mini financial lease. Neem vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden aan u voor te laten leggen.

  De meest populaire lease occasion modellen van Mini

  U bent niet de eerste ondernemer die geïnteresseerd is in een Mini. Onderstaand vindt u de meest populaire lease occasion modellen van Mini:

  » lease occasions
  » lease occasions
  » lease occasions
  » lease occasions
  » lease occasions

  » lease occasions
  » lease occasions
  » lease occasions
  » lease occasions
  » lease occasions


  Heeft u een geschikte Mini lease occasion gevonden voor uw organisatie? Gebruik de handige Mini lease calculator op onze website om een inschatting te krijgen van de maandlasten die deze Mini met zich meebrengt.

  Mini lease occasions  Mini lease calculator WhatsApp aanvraagprocedure