Opel Lease Zakelijk

Het van oorsprong Duitse Opel wordt door velen als een zeer betrouwbaar automerk beschouwd. Dit is niet voor niets! Zelfs een Opel occasion kan vaak nog vele jaren mee, zonder dat u jaarlijks tegen hoge onderhoudskosten aanloopt. Financial Lease Makelaar is een aanbieder van Opel lease zakelijk. Bij ons heeft u de keuze uit nieuwe en gebruikte Opel modellen. Door voor financial lease zakelijk te kiezen, hoeft u vooraf geen grote investering te doen om uw nieuwe Opel te kunnen bekostigen. Welk model van Opel past goed bij uw organisatie?

Nieuwe of gebruikte Opel kopen

Zoals reeds beschreven bieden wij zowel nieuwe, als gebruikte Opel modellen aan. Door voor een gebruikte Opel te kiezen, profiteert u van lagere maandlasten. Een nieuwe Opel kopen is interessant voor organisaties, die over het nieuwste model willen beschikken. U wilt immers indruk kunnen maken op uw zakenpartners! Een nieuwe of gebruikte Opel kopen met financial lease zakelijk betekent dat u maandelijks een deel van de auto aflost. Aan het eind van het leasecontract behoort de Opel tot uw bezit. U kunt de nieuwe of gebruikte Opel verkopen of inruilen voor een nieuw model. 

  Opel operational lease, occasion lease of financial lease?

  Opel financial lease en Opel occasion lease zijn niet de enige opties die u heeft, wanneer u een Opel (occasion) niet in een keer wilt betalen. U kunt ook voor Opel operational lease kiezen. In dit geval huurt u de auto van de leasemaatschappij en betaalt u enkel voor het gebruik van de auto. Een belangrijk verschil met Opel (occasion) financial lease, is dat de auto nooit tot uw bezit zal behoren. U betaalt de auto bij Opel operational lease dus niet maandelijks af. Een voordeel is van Opel operational lease kan zijn dat de maandlasten hiervan lager zijn. 

  Opel leasen én Financial Lease Makelaar

  Financial Lease Makelaar is een specialist in het aanbieden van Opel financial lease aan zakelijke rijders. Bij ons profiteert u van duidelijkheid en een persoonlijke aanpak. Samen inventariseren we uw financiële situatie, om te beoordelen welk model Opel (occasion) hier het beste op aansluit. U wilt onnodig grote financiële risico’s immers uit de weg gaan als u voor Opel financial lease zakelijk kiest. Bij ons Financial Lease Makelaar hoeft u geen indrukwekkende jaarcijfers uit eerdere jaren te kunnen overleggen om een auto te leasen. Wij vinden voor iedere ondernemer een passend model Opel (occasion)!

  De 10 meest populaire lease occasion modellen van Opel

  Bekijk hieronder de populairste Opel (occasion) modellen van dit moment, die wij in de afgelopen tijd aan andere organisaties hebben aangeboden:

  » lease occasions
  » lease occasions
  » lease occasions
  » lease occasions
  » lease occasions

  » lease occasions
  » ease occasions
  » lease occasions
  » lease occasions
  » lease occasions


  Heeft u een Opel model gevonden die op uw wensen aansluit? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden door te spreken. Maak ook eens gebruik van onze handige Opel lease calculator om de maandlasten van uw favoriete Opel te berekenen.

  Opel lease occasions  Opel lease calculator WhatsApp aanvraagprocedure