Seat Lease Zakelijk

Seat lease zakelijk is een interessante optie voor beginnende organisaties, die een bedrijfsauto willen gebruiken. Als beginnende organisatie zult u nog weinig kapitaal hebben voor de aanschaf van een bedrijfsauto. Financial Lease Makelaar biedt u hier een oplossing voor, met Seat financial lease zakelijk. Door voor de financial lease van een Seat (occasion) te kiezen, hoeft u vooraf geen grote investering te doen! Zo houdt u budget over voor bijvoorbeeld de uitbreiding van uw productiecapaciteit.

Seat kopen

Naast de keuze uit verschillende modellen, kunt u kiezen tussen een nieuwe of gebruikte Seat kopen. Een nieuwe Seat kopen kan interessant zijn als u direct indruk wilt maken op uw zakenpartners, of als u een van de nieuwste modellen van Seat wilt rijden. Voor een kleinere organisatie kan een gebruikte Seat kopen het overwegen waard zijn. Een gebruikte Seat kopen brengt lagere maandlasten met zich mee, waardoor ook de financiële risico’s kleiner zijn. Een gebruikte Seat hoeft kwalitatief echter niet minder te zijn!

  Seat occasion lease en Seat financial lease?

  Het leasen van een Seat kan op verschillende manieren. U kunt bijvoorbeeld voor Seat operational lease kiezen, waarbij u maandelijks betaalt voor het gebruik van de auto. Een goed alternatief is Seat occasion lease of Seat financial lease. Het belangrijkste verschil tussen operational- en (occasion) financial lease is het feit, dat u bij financial lease eigenaar van de Seat wordt. Bij operational lease blijft de auto tot het bezit van de leasemaatschappij behoren. Aan het eind van uw financial leasecontract kunt u de auto verkopen of blijven gebruiken.

  Seat leasen én Financial Lease Makelaar

  Een Seat leasen bij Financial Lease Makelaar is heel eenvoudig! Samen bekijken we uw huidige financiële situatie. Hierbij is het niet noodzakelijk om indrukwekkende jaarcijfers van vorige jaren te kunnen overleggen. Zelfs wanneer u een kleine negatieve BKR-registratie heeft, kunnen we u een geschikt model aanbieden voor financial lease zakelijk in veel gevallen. Op basis van uw financiële situatie en wensen, bekijken we of het leasen van uw favoriete Seat haalbaar is. Mocht dit niet het geval zijn, dan denken we graag met u mee over passende alternatieven.

  De 10 meest populaire lease occasion modellen van Seat 

  Bekijk hieronder de meest populaire lease occasion modellen van Seat onder de organisatie die u voor zijn gegaan.


  Heeft u een Seat occasion model gevonden die op uw wensen aansluit? Gebruik in dat geval de handige Seat lease calculator op onze website, om de bijbehorende maandlasten te berekenen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over Seat financial lease zakelijk!

  Seat occasions  Seat lease calculator WhatsApp aanvraagprocedure