De Meest Gekozen Ondernemingsvormen En Beroepen


Dé Financial Lease Makelaar informeert u graag over de meest gekozen ondernemingsvormen welke wij tegen komen als klanten een leaseaanvraag plaatsen. Als onafhankelijk financial lease intermediair mag u ons betrekken bij de plannen die u heeft voor het opstarten van een eigen onderneming. Voor welke rechtsvorm kiest u? Waar nodig helpen wij u graag verder. Bijvoorbeeld bij het regelen van de beste en meest goedkope zakelijke autofinanciering voor uw bedrijf. Daarbij kan de rechtsvorm van uw toekomstige bedrijf bepalend zijn voor welk voertuig, een btw auto of marge auto, u het beste kan kiezen.

Besloten vennootschap

Eén van de meest gekozen ondernemingsvormen is de bv. Van de besloten vennootschap denkt men soms dat deze alleen met andere vennoten kan worden opgericht, maar dat is natuurlijk niet waar.

Commanditaire vennootschap

Bij een commanditaire vennootschap zijn 'beherende' vennoten actief en spelen 'stille' vennoten een bescheiden rol op de achtergrond. Voor alle verschillen tussen de commanditaire vennootschap en vof gaat u naar deze pagina.

Vennootschap onder firma

Voor een vennootschap onder firma (vof) stelt u een samenwerkingscontract op. U start samen met andere vennoten een onderneming. De vof is géén rechtspersoon. De vof is zelf ondernemer voor de btw. Klik op dit gedeelte voor meer informatie.

Maatschap

Een ondernemingsvorm die wij vaak tegenkomen is die van de maatschap. Daarmee oefent u gezamenlijk met anderen een beroep uit zoals een huisartsenpraktijk. Wij informeren u uitvoerig over deze bekende ondernemingsvorm.

Eenmanszaak

Nederland telt veel eenmanszaken. Een kenmerk van de eenmanszaak is dat men zelfstandig de onderneming drijft. U kunt echter wel personeel in dienst nemen. Meer informatie over deze rechtsvorm leest u op deze pagina.

Welke rechtsvorm kiest u?

Dé Financial Lease Makelaar komt een grote verscheidenheid aan ondernemingsvormen tegen bij het aanvragen van financial lease. Van alle rechtsvormen hebben wij een handig overzicht gemaakt.